Rubriky
Forendors tipy Od všeho něco Propagace

Tři klíče k úspěchu

Forendors je tu s vámi už nějaký ten pátek a my máme možnost sledovat úspěchy našich tvůrců. Každý ke své tvorbě přistupuje trochu jinak, ale to, co mají ti nejúspěšnější společného, jsou tři hlavní věci.

Základem je KVALITNÍ OBSAH. Důvodem, proč jste na Forendors, je monetizace vaší tvorby, proto je důležité, aby tato tvorba měla opravdu hodnotu. A to nejen pro vás, ale hlavně pro vaši cílovou skupinu. Zamyslete se nad tím, co z vaší tvorby bude lidem stát za to, aby si váš obsah předplatili. Může to být cokoli – vaše know-how, váš humor nebo něco úplně jiného. Ať už se pustíte do čehokoli, kvalita by měla být na prvním místě. 

Dalším důležitým faktorem je PRAVIDELNOST. I sebevětší kvalita informací může totiž pohořet na nedostatku času nebo na nekonzistentním publikování. Pravidelným publikovaním vytvoříte svým podporovatelům i sami sobě zvyk. Když budou vaši podporovatelé vědět, že váš obsah můžou očekávat každou středu v 8 hodin ráno, budou se na středeční rána o to víc těšit. Vy naopak díky tomu získáte možnost si přípravu obsahu lépe naplánovat.

Poslední, ale rozhodně velmi důležitá část je PERFEKTNÍ PROPAGACE. Můžete mít totiž sebelepší obsah a promyšlenou strategii, ale když o tom nikomu neřeknete, nikdo si vás pravděpodobně sám nenajde. Vysvětlete své komunitě proč jste se rozhodli touto cestou jít a co za to dostanou, když vás podpoří. Nebojte se sdílet odkazy na svou práci na jiných sociálních sítích, kde už třeba nějaké fanoušky máte. Můžete zkusit i tematické facebookové skupiny. Mluvte o tom, co děláte a kde vás vaše komunita může najít. Nestyďte se, protože váš obsah je kvalitní a skvěle zpracovaný, tak už zbývá to jen pořádně vykřičet do světa!


Tudy se jde zpět na Forendors.